LT RU EN

 

SAXO VAŠKO ir RIEBALŲ DĖMIŲ VALIKLIS (kaina pateikiama be PVM, be pristatymo)

 

 

 
Prekės pavadinimas,  nr.
Trumpas aprašymas
Valymas
2.Vaško ir riebalų dėmių valiklis
1litras  Nr.6521104
5litrai  Nr.6521106(atskiras užsak.)
Priemonė be rūgščių, pašalina vaško sluoksnį, alyvą, riebalus, laką dervą ir kt.

 

2.Vaško ir alyvos, aliejaus dėmių valiklis. Prekės nr.6521104

Be rūgščių , tinka visų rūšių natūraliam akmeniui, šalina vaško sluoksnį, alyvą, aliejų, taukus, laką, dervą ir kt.

Tirpiklių esančių šios valymo priemonės sudėtyje dėka, lengvai pašalinamas vaško sluoksnis, alyva, aliejus, riebalai, derva, neįsisenėję dažai, klijai, taip pat priemonės skirtos akmens priežiūrai. Visos šios medžiagos ištirpsta ir yra lengvai nuplaunamos vandeniu.

 

Naudojimo sritys: Tinka visiems tirpikliams bei vandeniui atspariems paviršiams, tokiems, kaip keraminėms plytelėms, raudonoms plytoms, poliruotam ir šiurkščiam (nešlifuotam) natūraliam akmeniui ir šlifuotam betonui, tinkui, glaistui, stiklui ir pan.

 

Naudojimas: Priemonę pilti ant visiškai sauso paviršiaus, palikti 5-20 min.tam, kad priemonė pradėtų veikti. Prireikus trinti šepečiu. Atmirkus nešvarumams užpilti šiek tiek vandens ir trinti šepečiu. Paviršių nusausinti gumine šluota, pašalinti likusius nešvarumus. Tuoj pat 1-2 kartus perplauti švariu vandeniu. Ypač nešvarias vietas valyti dar kartą.

 

Atsargumo priemonės: Išbandykite priemonę mažame plote. Šios priemonės nenaudokite tokių tirpių priemonių, kaip guma, dažai, lakas, plastmasė ar kitos sintetinės medžiagos valymui. Jei ant minėtų medžiagų papuola šios priemonės, nedelsiant nuvalykite.

Priemonę naudoti esant temperatūrai: 10-25°C. Išjungti grindų šildymą.

 

Išeiga: 1l priemonės pakanka apie 15m2 ploto priklausomai nuo paviršiaus užterštumo.

 

Laikymo sąlygos: Laikyti uždarytą, sausoje, vėsioje patalpoje, iki 4 metų.

 

Sudėtis: 5-15% nejoniniai tensidai, virš 30% alifatinės ir aromatinės medžiagos, angliavandenilis, pagalbinės medžiagos.

 

Perdirbimas: Švari talpa gali būti perdirbama pakartotinai šiukšlių rinkimo ir perdirbimo sistemos pagalba.

Priemonė kenkia sveikatai.

Priemonė degi. Dirgina akis ir kvėpavimo takus. Kenkia vandens telkiniuose esančiai gyvybei, ir gali pridaryti ilgalaikę žalą vandens telkiniams. Kenkia sveikatai. Prarijus gali pridaryti žalos plaučiams. Kvapas gali sukelti mieguistumą, svaigimą. Negalima duoti vaikams į rankas. Priemonės negalima uostyti. Prarijus nesistengti iššaukti vėmimo proceso, iš karto kviesti daktarą ir parodyti etiketę ar įpakavimą.
 
 
Plačiau apie cheminių produktų programą žiūrėkite žemiau pateiktame kataloge.
 



Saxo priemonių programos katalogas:
akmens pirminis valymas, klijavimas,
apsauga, kasdienė priežiūra.
Vokiečių kalba
 ATIDARYTI
 




Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu info@litocolorit.com .
 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę