LT RU EN

 

SAXO CEMENTO APNAŠŲ VALIKLIS (kaina be PVM, be pristatymo)

 

 

 

 

Prekės pavadinimas, nr.

Trumpas aprašymas

Valymas

3. Cemento apnašų valiklis

1litras Nr.6521108

5litrai Nr.6521110(atskiras užsak.)

Koncentratas skirtas granitui, gneisui ir kitom natūraliom akmens rūšims.

 
 

3.Cemento apnašų valiklis. Prekės numeris:6521108

Koncentratas granitui, gneisui ir kitam natūraliam akmeniui.

Valymo priemonė padeda pašalinti cemento apnašas, betono ir skiedinio likučius, kalkių sluoksnį, baltas druskos dėmes, rūdis ir rūdžių dėmes, nuo rūdžių atsiradusius spalvos ant akmens pakitimus, sunkiai pašaliniams sukietėjusius nešvarumus.

Naudojimo sritys: Tinka visiems paviršiams iš natūralaus akmens. Netinka poliruotam ir šlifuotam kalkakmeniui ir betonui.

Naudojimas: Gerai sudrėkinti paviršių. SAXO-cemento apnašų valiklį praskiesti vandeniu santykiu 1:10, užpilti ir tuoj pat paskirstyti šluotele, ar grubiu šepečiu. Praėjus 5-ioms minutėms paviršių pavalyti šepečiu ir nuskalauti vandeniu. Neleisti priemonei išdžiūti. Ypač nešvarias vietas valyti dar kartą.

Atsargumo priemonės: Išbandykite priemonę mažiausiai pastebimoje vietoje. Netinka poliruotam ir šlifuotam kalkakmeniui, marmurui, betonui, Terazzo ir kitiems rūgščiai neatspariems kietakmeniams. Stenkitės neaptaškyti rūgščiai neatsparių paviršių iš emalės, eloksalio, chromo ir marmuro. Išvėdinti vidaus patalpas prieš ir po naudojimo.

Pastaba: Naudojant priemonę kalkakmeniui valyti akmuo gali pašviesėti.

Išeiga: 1l valiklio pakaks apie 25 m2 ploto.

Sudėtis: <5% nejoniniai tensidai, mažiau nei 5'% NTA. Kitos sudedamosios medžiagos: rūgštys, dažančios bei kvapniosios medžiagos.

Laikymo sąlygos: Laikyti uždarytą vėsioje patalpoje galima iki 4 metų.

Perdirbimas: Švari talpa gali būti perdirbama pakartotinai šiukšlių rinkimo ir perdirbimo sistemos pagalba.

Dirginanti priemonė. Priemonės sudėtyje yra rūgščių Dirgina odą ir akis. Negalima duoti vaikams į rankas. Patekus į akis tuojau pat praskalauti su vandeniu ir konsultuotis su daktaru dėl tolimesnio gydymo. Prarijus tuoj pat kviesti daktarą, būtinai parodyti įpakavimą ar etiketę.
 

Plačiau apie cheminių produktų programą žiūrėkite žemiau pateiktame kataloge.
 



Saxo priemonių programos katalogas:
akmens pirminis valymas, klijavimas,
apsauga, kasdienė priežiūra.
Vokiečių kalba
 ATIDARYTI
 
 
Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu info@litocolorit.com .
 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę