LT RU EN

 

Akmens klijai ir silikonas

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 universal poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tirštos kremo konsistencijos klijai naudojami klijuoti akmenį horizontalioje padėtyje, taip pat naudojami užsandarinti nedideles skyles ir įtrūkimus. Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti  vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Skysti permatomos spalvos klijai naudojami natūralaus akmens plokštėms klijuoti ir sustiprinti, taip pat naudojama klijuoti stiklo pluoštui, laminatui ir dirbtiniam akmeniui.Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000, medaus spalvos, poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Naudojami metalinių raidžių priklijavimui. Taip pat naudojami kaip gruntas apdorojant minkštos rūšies akmenį, pvz. tokį kaip marmuras, smiltainis. Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 Transparent, skaidrūs, poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai skysti, bespalviai, skaidrūs klijai, naudojama šviesių, baltų, krištolo skaidrumo natūralaus akmens klijavimui, tokio kaip tassos, karrara, oniksas, palisandro, estemoz. Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 L-Spezial, vandens spalvos, poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Klijai naudojami klijavimui ir glaistymui šviesiam, baltam ir natūraliam akmeniui, tokiam kaip Tassos, karrara, oniksas, palisandro, estemoz ir kt. Klijai taip pat naudojami kampų ir apvadų modeliavimui. Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti vidaus sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 L-Spezial, skaidrūs, poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Želė konsistencijos, medaus spalvos klijai L-special, naudojami klijavimui ir glaistymui šviesiam, baltam ir natūraliam akmeniui, tokiam kaip Tassos, karrara, oniksas, palisandro, estemoz ir kt.Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti  vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000S, poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Pastos konsistencijos  klijai AKEMI Marmorkitt 1000S skirti klijuoti ir glaistyti nedideles ertmes ir įtrūkimus. Klijus galima naudoti tiek ant horizontalių, tiek ant vertikalių paviršių. Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti  vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Marmorkitt 1000 Thixo, poliesterio pagrindu, ( kaina be PVM, be pristatymo)

Tai kremo konsistencijos tiksotropiniai klijai 1000 Thixo, jie skirti natūralaus akmens klijavimui ir glaistavimui ant vertikalių ir horizontalių paviršių. Taip pat naudojami kampų, apvadų modeliavimui, nedidelių ertmių ir skylių užglaistymui.Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti  vidaus sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Akemi klijai MS 76 , poliesterio pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Šie klijai skirti natūralaus ir dirbtinio akmens vieno su kitu suklijavimui, taip pat suklijavimui su metalais, medžiu ir plastmase. Šių klijų labai geras sukibimas su metalais.Poliesterio pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti vidaus sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Saxo GFK klijai, (kaina be PVM, be pristatymo)

Naudojami natūralaus akmens ir skylių klijavimui bei glaistymui. Taip pat jais galima suklijuoti įvairias žaliavas (pavyzdžiui metalą) su akmeniu. Šie klijai tinka naudoti  lauko ir vidaus  sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Akemi klijai Marmorkit Super, akriliniu pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Šie klijai yra pagaminti akrilo pagrindu, naudojami įtrūkimų užglaistymui ant šviesaus marmuro ir travertino, taip pat akmens paviršiams su didelėmis poromis.Tinka naudoti vidaus sąlygomis.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akemi Everclear 100, skysti, skaidrūs, poliuretano pagrindu (kaina be PVM, be pristatymo)
 
 

Šie klijai skirti šviesaus, balto arba skaidraus su kristalais natūralaus ir dirbtinio akmens suklijavimui. Poliuretano pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Klijai Akemi Everklear 110, želė konsistencijos, skaidrūs, poliuretano pagrindu (kaina be PVM, be pristatymo)
 
 
Šie klijai skirti šviesaus, balto arba skaidraus su kristalais natūralaus ir dirbtinio akmens taip pat popieriaus, medžio, stiklo, metalo ir t.t. plastiko suklijavimui ant horizontalių ir vertikalių paviršių. Poliuretano pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Tai želė konsistencijos 2 komponentų klijai, krašteliuose nekeičiantys spalvos, atsparūs UV spinduliams, negeltuonuojantys, be tirpkių, šlifuoti ir poliruoti galima maždaug po 12-16 val. (20°C),  nudažomi su AKEMI poliesterio pigmentais.

Klijai Akepox 1005, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Skirti  natūralaus akmens, betono ir kt. įtrūkimų ir porų užglaistymui, sustiprinimui ir paviršiaus išvaizdos patobulinimui. Kartu su stiklo audiniu naudojami akmens plokščių sustiprinimui.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 2000, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Šie klijai naudojami laminavimui, įtrūkimų užglaistymui, akmens klijavimui ant horizontalaus paviršiaus. Klijai gerai sukimba su drėgnu akmeniu. Naudojami tik ant horizontalaus paviršiaus.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir  vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 2010,epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Skirti natūralaus ir dirbtinio akmens suklijavimui. Lengvas maišymas su įvairių spalvų tonais.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir  vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 2020, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Takūs klijai tinka naudoti ant vertikalių paviršių, galimas dengimo sluoksnis iki 2mm. Šiais klijais galite suklijuoti netgi labai nelygius paviršius. Gilūs nelygumai, skylės, metalų armatūros ir metaliniai užrietimai gali būti užglaistyti ir sustiprinti būtent šiais klijais.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 2030, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Šie klijai skirti natūralaus ir dirbtinio akmens suklijavimui. Labai geras sukibimas su drėgnu akmeniu, aliuminiu ir kitais metalais.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 2040, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Skirti plokščių klijavimui ir modeliavimui. Labai geras sukibimas su drėgnu akmeniu, aliuminiu ir kitais metalais.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 5000, skysti, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai dviejų komponentų klijai dažniausiai naudojami akmens apdirbimo pramonėje įtrūkimų ir porų užglaistymui, sustiprinimui ir paviršiaus išvaizdos pagerinimui. Naudojami natūraliam ir dirbtiniam akmeniui.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Klijai Akepox 5010, epoksidinės dervos pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai konstrukciniai klijai. Šiuos klijus rekomenduojame naudoti matomų sandūrų užglaistymui. Klijai naudojami restauraciniams darbams, dirbant su kalkakmeniu.Epoksidinės dervos pagrindu pagaminti klijai tinka naudoti lauko ir vidaus darbams.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Spalvota pasta klijams poliesterio ir akrilo pagrindu, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai specialios koncentruotos pastos, skirtos norimai klijų spalvai išgauti, naudojamos klijams, pagamintiems ant poliesterio ir akrilo pagrindo.

Norite plačiau,—spauskite rodyklę.

Akemi kietinanti pasta poliesterio ir akrilo klijams, (kaina be PVM, be pristatymo)

Baltas, pastos konsistencijos kietintojas Naudojamas su klijais Marmorkitt 1000, Super, poliruojamais klijais, klijais MS76.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Dažanti pasta klijams Akepox, rinkinyje iš viso 8 spalvos, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai specialios koncentruotos spalvotos pastos, skirtos AKEPOX klijams, kai norima išgauti pageidaujamą klijų atspalvį. Į klijus dedama pigmento ne daugiau 5%visos masės .

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Dažanti pasta epoksidiniams klijams Akepox, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai specialios koncentruotos spalvotos pastos, skirtos AKEPOX klijams, kai norima išgauti pageidaujamą klijų atspalvį. Į klijus dedama ne daugiau visos masės 5%.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Universalūs klijai ir sandarinimo masė Contact 55, (kaina be PVM, be pristatymo)

Universalūs klijai natūraliam akmeniui, dirbtiniam akmeniui, keramikai, metalui (pvz. aliuminiui, plienui, bronzai, variui, žalvariui, cinkui), stiklui, veidrodžiui, medžiui ir daugeliui dirbtinių žaliavų, taip pat stiroporui su stiroporu, bei vienai daliai iš stiroporo.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Riebalų pašalintojas Profi-Cleaner, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai labai stiprus nuriebalintojas, skirtas purvo, riebalų, tepalų pašalinimui.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

Contact pjovimo dratas su rankenomis, (kaina be PVM, be pristatymo)

Tai speciali viela, naudojama suklijuotų su Contact 55 klijais paviršių perpjovimui, pjovimo plotis 1-2mm.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.

WEHA įvairių spalvų silikonas akmeniui, (kaina be PVM, be pristatymo)

Silikonas iš vieno komponento. Naudojamas kaip elastinis užpildas sienoms, luboms, grindims iš akmens.

Norite plačiau,— spauskite rodyklę.