LT RU EN

 

Akemi priemonė prieš slydimą Anti Slide R9 (Kaina pateikiama be PVM ir pristatymo)

 

 

 

 

 

Akemi priemonė prieš slydimą Anti Slide R9

 

 Tai efektyvus neorgininių komponentų turintis mišinys, atitinkantis 9 neslystančių priemonių klasę (testai atlikti ir patvirtinti   LGA Würzburg universitete).

Priemonė suteikia nesystantį efektą poliruotiem, glazūruotiem ir labai lygiem paviršiam. Ypatingai gerai tinka granitui, gneisui, gabro ir kitoms akmens rūšims, taip pat keraminėms plytelėms ir emaliuotiems paviršiams.   Paviršiai, apdoroti priemone  AKEMI® Anti Slide R9 atitinka saugumo reikalavimus drėgniems paviršiams pagal DIN 51130 и BGR 181 normas (klasė  ZH1/571  R9), taip pat US saugumo normas (OSAH/ADA). Akmens politūra ir spalva nežymiai pakinta. Apsauginiai impregnantai, priemonės akmens priežiūrai nuo dėmių bei akmens spalvos intensyvumą ryškinančios priemonės nesumažaina 9 klasės priemonės prieš slydimą reikalavimų.   (Atlikti ir patvirtinti  testai LGAWürzburg universitete).

Išeiga: apie 10-20 m²/litrui ( tai priklauso nuo akmens priemonės įsigėrimo pakopos).

 

 

Prekės nr.
Kiekis
Kaina be PVM ir pristatymo eurais
6611861
1 litras (butelis)
pagal užklausimą 
6611862
5 litrai  (kanistras)
pagal užklausimą

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu info@litocolorit.com .
 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę