LT RU EN

 

SAXO AKMENĮ IMPREGNUOJANTI PRIEMONĖ (kaina be PVM, be pristatymo)

 

 

 

Apsauga
6.Akmenį impregnuojanti priemonė
1litras Nr. 6521120
5litrai Nr. 6521122 (atskiras užsak.)
Gerai sugeriančiam dirbtiniam ir natūraliam akmeniui, saugantis nuo vandens ir nešvarumų, universalus vidaus ir išorės erdvei, be blizgesio.

 

6.Saxo -akmens impregnavimo priemonė. Prekės nr.6521120

 

Skirta sugeriančiam dirbtiniam ir natūraliam akmeniui, apsaugo nuo vandens ir nešvarumų įsigėrimo, nesuteikia blizgesio, naudojama lauke ir viduje.

 

Šios naudojimui paruoštos universalios impregnuojančios medžiagos sudėtyje yra aukštos kokybės silano ir silicio oksido. Įsigėrusi priemonė užtikrina ilgalaikę  apsaugą nuo drėgmės, akmens paviršiuje susidaro vandens lašai. Akmens spalva lieka tokia pati, jis nepradeda blizgėti.

 

Naudojimo sritys:

Tinka sugeriančiam, akytam (koringam) akmeniui tokiam, kaip smiltainis, kalkakmenis, granitas, šlifuotas betonas, raudonos plytos, kitos plytos ir pan. Naudojamas kaip lauke, taip ir viduje.

Naudojimas:

Pagrindas turi būti švarus ir sausas. Atskiestą priemonę tepti gausiai ir tolygiai švariu teptuku arba voleliu, palikti išdžiūti. Stengtis, kad neputotų. Naudojant priemonę paviršiams, kurie smarkiai sugeria, tepti dar kartą. Priemonės pertekliui neleisti išdžiūti, priemonę pašalinti skudurėliu.

Atsargumo priemonės:

Išbandykite nedideliame plote. Neimpregnuokite nesugeriančių paviršių. Stengtis neaptaškyti plastmasės (dirbtinių medžiagų), stiklo bei poliruotų paviršių.

Darbo temperatūra:

10-25°C

Išeiga:

Priklausomai nuo paviršiaus 1l priemonės užtenka 3-15m2 plotui.

Sudėtis:

 >30% angliavandenilis, siloksanas, silanas, pagalbinės medžiagos.

Laikymo sąlygos:

Laikyti uždarytą vėsioje sausoje vietoje.

Priemonė kenkia sveikatai. Sudėtyje yra naftos, hidrosulfatų. Priemonė užsideganti. Dirgina akis ir kvėpavimo takus. Kenksminga vandens telkiniuose esančioms gyvybėms, todėl jai patekus į vandens telkinį gali turėti ilgalaikių neigiamų padarinių.  Kenkia sveikatai.  Prarijus gali padaryti žalos plaučiams.  Nuo priemonės kvapo gali  atsirasti mieguistumas ir svaigimas. Negalima duoti vaikams. Negalima uostyti.  Vengti prisilietimo su oda. Prarijus neskatinti vėmimo proceso.  Iš karto kviesti daktarą, rodyti priemonės įpakavimą ir šią etiketę.

 

 

 

Plačiau apie cheminių produktų programą žiūrėkite žemiau pateiktame kataloge.

 



Saxo priemonių programos katalogas:
akmens pirminis valymas, klijavimas,
apsauga, kasdienė priežiūra.
Vokiečių kalba
 ATIDARYTI
 

 Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu info@litocolorit.com .

 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę