LT RU EN

 

AKEMI AKMENS LAKAS (kaina be PVM, be pristatymo)

 


Apsauga
9. Akmens lakas
1litras Nr. 6610838
5 litrai Nr. 6610839(atskiras užsak.)
Skirta grubiam ir šlifuotam dirbtiniam ir natūraliam akmeniui. Paryškina spalvą ir struktūrą, suformuoja blizgantį paviršių, apsaugo nuo vandens ir purvo, palengvina priežiūrą.

 

9. AKEMI - akmens lakas. Prekės nr. 6610838

Šiurkščiam ir šlifuotam dirbtiniam ir natūraliam akmeniui. Išryškina spalvą bei struktūrą, suteikia blizgesį, impregnuoja, apsaugo nuo nešvarumų, palengvina priežiūrą.

Akrilo pagrindu pagamintas naudojimui paruoštas lakas padengia paviršius blizgiu apsauginiu sluoksniu, neleidžiančiu įsigerti vandeniui ir purvui ar kt. nešvarumams. Išryškėja spalva bei struktūra susidaro drėgnumo efektas, akmens priežiūra tampa lengvesnė.

 

Naudojimo sritys:

Tinka visiems sugerti linkusiems, akytiems (koringiems) natūraliems ir šlifuoto betono akmenims, kurių paviršius yra natūraliai grubus arba nupjautas, šlifuotas ar degintas. Neoptimalus panaudojimas lauke, tik esant tam tikrom sąlygom. Netinka poliruotiems, skysčių nesugeriantiems paviršiams.

Naudojimo būdas:

Paviršius turi būti sugeriantis skystį, švarus ir visiškai sausas. Išbandyti mažame plote. Tepti tolygiai, gausiai su kempinės voleliu, arba minkštu teptuku. Paviršius, į kuriuos skystis susigeria labai mažai tepti plonu sluoksniu. Leisti išdžiūti.

Atsargumo priemonės:

Naudoti tik ant visiškai sauso paviršiaus.( Ką tik išklotas grindis rekomenduotina palikti 8 savaitėms tam, kad jos visiškai išdžiūtų. Akmens laką naudoti ant naujai iškloto paviršiaus galima tik praėjus 8 savaitėms, palijus laukti 2-3 dienas). Drėgnoms ir nesugeriančioms dangoms, kaip pvz.:. poliruotos, priemonė netinka. Nenaudoti esant kaitriai saulei.

 

Darbo temperatūra:

10-25°C. Neaptaškyti plastmasės, stiklo, poliruotų ir lakuotų plotų. Produktas pašalinamas su SAXO-vaško ir alyvos, aliejaus valikliu.

 

Džiūvimo laikas:

Priklausomai nuo pagrindo apie1-2 val.

 

Išeiga:

Priklausomai nuo pagrindo 1l. priemonės pakanka 10-20 m2 plotui.

 

Laikymo sąlygos:

Laikyti uždarytą, vėsioje, sausoje vietoje galima iki 4m.. Sudėtis:>30% angliavandenilis, akrilas, pagalbinės medžiagos.

 

Perdirbimas:

Švari talpa gali būti perdirbama pakartotinai.

Priemonė kenkia sveikatai. Sudėtyje yra naftos, hidrosulfatų. Priemonė užsideganti. Dirgina akis ir kvėpavimo takus. Kenksminga vandens telkiniuose esančioms gyvybėms, todėl jai patekus į vandens telkinį gali turėti ilgalaikių neigiamų padarinių. Kenkia sveikatai. Prarijus gali padaryti žalos plaučiams. Nuo priemonės kvapo gali atsirasti mieguistumas ir svaigimas. Negalima duoti vaikams. Negalima uostyti. Vengti prisilietimo su oda. Prarijus neskatinti vėmimo proceso. Iš karto kviesti daktarą, rodyti priemonės įpakavimą ir šią etiketę.
 

 
 







Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu 
info@litocolorit.com .
 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę