LT RU EN

 

MARPOL-AKMENS IR PLYTELIŲ PRIEŽIŪRA, skirta grindim (kaina be PVM, be pristatymo)


  
Priežiūra
15.Marpol - akmens ir plytelių priežiūra
500 ml Nr.6513071
Ši priemonė skirta pastoviam valymui , priežiūrai su apsauga visų rūšių natūralaus akmens paviršiams vidaus patalpose ir išorėje. Ideali priemonė poliruotam, šlifuotam ar matiniam granitui ir marmurui.

 

15. Marpol akmens ir plytelių priežiūra

Marpol akmens priežiūra valo ir tausoja akmenines grindis, plyteles patalpose ir lauke. Tai ideali priemonė poliruotam, šlifuotam ir matiniam marmurui ir granitui.
 
Naujoji skysčio formulė ilgai apsaugos apdorojamą paviršių nuo įbrėžimų, purvo, dėmių ir drėgmės. Priemonė suteikia paviršiui natūralų blizgesį kai paviršius nepoliruotas ir jis po užtepimo nenuplaunamas.

 

Priemonė labai skalsi: 2 kamštelių užtenka 5 litram vandens, tai yra vienam plovimui. Viso šios priemonės užteks maždaug 15 plovimų.

Apsaugo nuplautą priemonę nuo dėmių: priemonė be vaško.

 

Naudojimo instrukcija: prieš naudojimą suplakti. Naudojant reguliariai 2 dangtelius priemonės įpilti į 5 litrų drungno vandens kibirą. Priemonė paruošta galima valyti.

Naudojant neskiestą priemonę būtina prieš tai nuplauti su pagrindiniu valikliu ar kita giluminiu būdu valančia priemone. Tuomet Marpol akmens skystį užtepti ant skudurėlio ir tolygiai paskirstyti ant valomo paviršiaus. Po to leisti gerai išdžiūti.

Sudėtis:

mažiau ne 5 proc. tensidų, nejoninių tensidų, natrio benzoatas, polimerai, silikoninė emulsija, konservavimo medžiagos. Kitos sudėtinės dalys: dažikliai, kvapniosios priemonės, pagalbinės priemonės ir bitreksas.

Išmetimas:

galima mesti į konteinerį. Tensidai lengvai, greitai ir pilnai išsiskaido. Patikrinta testavimo metodu OESD – testavimo metodas 301.

Priemonė pagaminta Vokietijoje.

Tūris: 500 ml.
 

Plačiau apie cheminių produktų programą žiūrėkite žemiau pateiktame kataloge.
 



Saxo priemonių programos katalogas:
akmens pirminis valymas, klijavimas,
apsauga, kasdienė priežiūra.
Vokiečių kalba
 ATIDARYTI






Paklausti ar užsakyti prekes galite paskambinę telefonu +37061220033 arba parašę elektroniniu paštu info@litocolorit.com .
 
Pagarbiai
 
 UAB Litocolorit komanda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. Norite išdidinti  Jus dominančios prekės ar prekių nuotraukos vaizdą,— spauskite ant žemiau nurodytos Jus dominančios  nuotraukos . 
 
Norite  išeiti iš šio puslapio,— spauskite puslapio apačioje esančią rodyklę